Amanda Seafoods on solminut kiinnostavan yhteistyön Thorupstrandin kanssa – pienempi 8 kutterin kalastajien yhdistys, joka kalastaa rannikolla kevyillä pyydyksillä. He varmistavat siten kalastuksen vastuullisuuden sekä keskittyvät rannikolta pyydetyn kalan korkeaan laatuun.

Thorupstrand edustaa ainutlaatuista ja perinteistä kalastusta, jonka juuret ovat paikallisessa yhteisössä Luoteis-Jyllannissa. Paikalliset kalastajat ovat vuosien ajan muodostaneet vahvan kalastusyhdistyksen, joka sitoo perheet toisiinsa. Kaikki osallistuvat ja auttavat iästä riippumatta ja nuoremmat sukupolvet saavat luonnollisen motivaation jatkaa kalastusta.

Thorupstrand on viime vuosina vallannut tanskalaisten sydämet mm. dokumenttisarjassa "Gutterne på kutteren", jossa esitellään kalastajien elämän hyviä ja huonoja puolia. Tämä rehellinen kuvaus on antanut Thorupstrandille erityisaseman ja siten myös vahvan tuotemerkin kalamarkkinassa.

Thorupstrand on saanut saksalaisen "Naturland" -sertifikaatin ympäristöystävällisestä kalastusmenetelmästä Jyllannin rannikolla.

Jatkossa Amanda Seafoods vastaa myynnistä ja kaupallisesta toiminnasta.