INSULA INSULA on alun perin lähtöisin Norjassa toimivasta Lofotprodukt AS: stä, mutta nykyisin yritysportfoliossa on monia perinteisiä ja vahvoja pohjoismaisia kalatoimialan tuotantolaitoksia ja yrityksiä.

Operatiivinen liiketoimintamme on organisoitu neljään kaupalliseen liiketoiminta-alueeseen; Insula Norja, Insula Ruotsi, Insula Tanska ja Insula Suomi, jotta varmistamme yrityksemme läheisen suhteen markkina-alueiden, asiakkaiden ja kuluttajien kanssa. Näiden liiketoiminta-alueiden tavoitteena on olla kalan ja muiden merenelävien asiantuntija omilla markkinoilla ja olla se, joka auttaa kuluttajia valitsemaan kalatuotteita useammin.

Meillä on lisäksi viides liiketoiminta-alue, Insula Hvitfisk, jonka päätehtävänä on varmistaa laadukkaat raaka-aineet konsernin yrityksille. Tämän toiminnan keskiössä on läheiset suhteet kalastajiin ja kalan ostajiin, hyvä laatu ja säännöllisyys. Insula Hvitfisk hoitaa myös ison osuuden Insulan vientikaupasta Pohjoismaiden ulkopuolelle.

Insulan pääkonttori sijaitsee Leknesissä, Lofooteilla, Norjassa. Leknesissä on osa yrityksen johtoryhmästä sekä yhteiset talous- ja hallintotoiminnot.

Meillä on myös toimisto Fiskehallenissa Oslossa, Norjassa, missä sijaitsevat konsernin liiketoiminnan kehitys- ja viestintäyksiköt.

Insulan_Konsernitoiminnot_Liiketoiminta

Haluatko tietää enemmän yrityksestämme?
Lue lisää yrityksistämme tai käy kansallisilla verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja. Löydät maa-sivuille valikkopalkin oikeassa yläkulmassa olevasta Maa-kohdasta.