Yrityksemme

Tervetuloa Insula maailmaan! Jalostamme ja myymme maailmanluokan mereneläviä kaikissa Pohjoismaissa. Insulan yrityksiin tutustuminen on siis todellinen matka pohjoismaisten merellisten herkkujen perinteiden luokse. Yhdessä valmistamme merenelävistä tuotteita, joiden avulla on helppo valmistaa merellisiä aterioita.

  Insula Norja

  Hav og fjell

  Tervetuloa tutustumaan Insulaan Norjassa. Tavoitteenamme on inspiroida, auttaa, helpottaa ja lisätä herkullisten, terveellisten ja vastuullisten meren antimien tarjontaa ja kulutusta.

  Insula-konserni on syntynyt alun perin Norjassa Lofotprodukt AS:n tuotemerkkien kautta. Nykyään Insulalla on Norjassa useita kala- ja äyriäisyrityksiä ja toiminta kattaa koko ketjun merestä nostetusta saaliista ruokapöytien hienoimpiin ruokalajeihin. Yhdessä haluamme innostaa ja helpottaa terveellisten, hyvänmakuisten ja vastuullisten meren herkkujen kulutuksen kehitystä ja kasvua. 

  Norjassa Insulan tuotemerkkejä ovat mm. Lofoten, Frøya, Madam Bergen ja Berggren.

  Insula Norja:


  Insulan vaalean kalan tehtaat Norjassa:

  Insula NORJA: LUE LISÄÄ

   Insula Ruotsi

   test

   Tervetuloa tutustumaan Insulaan Ruotsissa. Intohimomme ja tehtävämme on kehittää kala- ja äyriäistuoteryhmää Ruotsissa. Sitä toteutamme yhteistyössä asiakkaidemme, vastuullisen ja tehokkaan tuotantoketjun, uusien innovaatioiden ja innostavan kuluttajaviestinnän avulla.

   Insula Ruotsi koostuu nykyään kahdesta yrityksestä, joilla on toisiaan täydentävät roolit. Marenor toimii yhteistyökumppanina asiakkaiden omien tuotemerkkien kehittämisessä ja tuotannossa. Fiskerietin tehtävänä on merellisten herkkujen kasvun kehittäminen, innovaatiot ja kuluttajaviestintä Ruotsissa Fiskeriet-tuotemerkin kautta sekä tuoreen kalan myynti.

   Insula Ruotsi:

   INSULA RUOTSI: LUE LISÄÄ 

    Insula Suomi

    Insula-FI-produktion

    Tervetuloa tutustumaan Insulaan Suomessa. Escamar Seafood Oy kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy tuoretta kalaa ja kalajalosteita SJØ-tuotemerkillä vähittäiskaupalle ja suurkeittiöille.

    Insula Suomen toiminta käsittää Escamar Seafood Oy:n kalanjalostustehtaan Kuopiossa ja johdon, myynnin ja hankinnan toimiston Helsingissä. Pääosa tuotannon raaka-aineesta on norjalaista lohta ja viljeltyä suomalaista kirjolohta.

    SJØ-tuoteperheen päätuoteryhmiä ovat lämmin- ja kylmäsavustetut, graavisuolatut ja marinoidut kalatuotteet sekä annospalat ja tuorekala. Tuotteiden valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä, kuten avotulella loimutus. Kaikki lämminsavutuotteet savustetaan hitaasti ja lempeästi aidolla savulla. Monet kalakaupan ammattilaiset ovat kertoneet pitävänsä Escamarin valmistamaa loimulohta markkinoiden parhaana.

    Insula Suomi:

    iNSULA SUOMI: LUE LISÄÄ

     Insula Tanska

     Insula Danmarks hjertekroge - to fiskekroge, der danner et hjerte

     Tervetuloa tutustumaan Insulaan Tanskassa. Tavoitteenamme on olla Tanskan johtava meren herkkujen toimittaja, joka ideoi ja kehittää terveellisiä ja vastuullisia tuotteita päivittäistavarakaupalle. Tuotamme kaikkea tuoreesta kalasta säilykkeisiin. Lyhyesti: kaikki mitä tarvitset. Tuotemerkkejämme ovat mm. Glyngøre, Amanda, Bornholms, Dronningen ja Elvira.

     Insulalla on Tanskassa tuorekalojen jalostusta, pakaste- ja kylmäsäilytystuotteiden valmistusta ja säilyketeollisuutta. Lyhyesti sanottuna katamme yhdessä muiden pohjoismaisten Insula-yritysten kanssa koko arvoketjun merestä nostetusta saaliista ruokapöytiin. Kalat ja tuoreet raaka-aineet ovat meitä lähellä kalanleikkauslaitoksilla Hvide Sandessa, säilyketehtaalla Frederikshavnissa ja turskanjalostuslaitoksella Islandissa.

     Insula Tanska:   

     INSULA TANSKA: LUE LISÄÄ

      Sosiaalinen media