SJØ Lohi Jauheliha on ainutlaatuinen tuoteuutuus tuoreen pakatun kalan valikoimaan: 100 % norjalaista lohta ilman lisättyä suolaa tai vettä. Lohijauheliha sopii ruoanvalmistuksessa kaikkeen jauhelihan sijaan ja tarjoaa kokemattomallekin kokkaajalle helpon ja nopean ratkaisun valmistaa terveellisen ja herkullisen aterian.

Lohi on ravitsevaa ruokaa ja se sisältää runsaasti D-vitamiinia, seleeniä ja Omega-3-rasvahappoja. Suositusten mukaan kalaa tulisi syödä 2-3 kertaa viikossa, koska sillä on monia myönteisiä terveysvaikutuksia ja vaikuttaa siten myös parempaan vastustuskykyyn.

Kokeile SJØ Lohi Jauhelihaa ja innostu!

Tinskunkeittiossa.fi -blogista löydät reseptit täyteläisen Lohi-porkkanalasagnen ja helppojen Lohilehtipihvien valmistamiseen.

Kimmo Ollila on kehitellyt blogisivulleen Kulinaari.com herkullisten Lohiburgereiden ja Lohipyörykkäkeiton reseptit.