Norjan viranomaiset ja elintarviketeollisuuden organisaatiot allekirjoittivat kesäkuussa uuden ja kunnianhimoisen sopimuksen yhteisistä pyrkimyksistä vähentää ruokahävikkiä. YK:n kestävyystavoitteiden mukaisesti sopimuksella pyritään puolittamaan Norjan ruokahävikkiNorjassa vuoteen 2030 mennessä.

Ilmasto- ja ympäristöministeri Vidar Helgesen kutsui 26. syyskuuta Norjan elintarviketeollisuutta liittymään yhteiseen sopimukseen. Insula oli yksi toimijoista, jotka allekirjoittivat yhteistyösopimuksen.

– Työskentelemme jo aktiivisesti tämän asian eteen ja parannamme ja mukautamme jatkuvasti kuluttajapakkauksia ja pakkauskokoja. Siksi on luonnollista, että allekirjoitamme tällaisen sopimuksen, sanoi Insula AS: n markkinointijohtaja Camilla Beck Sætre allekirjoittamisen jälkeen.