Nyt mereen intohimoisesti suhtautuvat norjalaiset ovat löytäneet heimoveljiä Suomesta, tarkemmin sanottuna Kuopiosta, Kallaveden partaalta. Vaikka toisella vesi on suolaista ja toisella makeata, molemmat olemme yhtä innoissamme kalasta: se on meidän yhteinen kielemme.

Yhteisistä arvoista syntyy yhteinen tapa toimia. Yhdessä voimme tarjota suomalaisille fantastisen tuotevalikoiman ja vankkaa tietoa siitä, kuinka kunnioittaa erinomaista raaka-ainetta asianmukaisella käsittelyllä ja valmistuksella.

Tältä pohjalta Escamar lanseerasi uuden kala- ja äyriäistuoteperheen nimeltä SJØ keväällä 2019. SJØ on brändi, johon kuluttajan on helppo tarttua. SJØ-tuotteet sopivat hyvin nykyajan kuluttajatrendiin, joka suosii keveyttä, terveellisyyttä ja vastuullisuutta. Tuotteiden raaka-aineet nousevat puhtaasta vedestä, ja tuotantotapa perustuu eettisyyteen, vastuullisuuteen ja tinkimättömään osaamiseen. Brändi on lupaus tuotteiden tuoreudesta ja laadusta sekä kunnioituksesta niiden alkuperää kohtaan.

SJØ-tuoteperheen päätuoteryhmiä ovat lämmin- ja kylmäsavustetut, graavisuolatut ja marinoidut kalatuotteet sekä annospalat ja tuorekala. Lisäksi valikoimaan kuuluu muita kalajalosteita ja äyriäisiä. Tuotteiden valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä, kuten avotulella loimutus. Kaikki lämminsavutuotteemme savustetaan hitaasti ja lempeästi aidolla savulla.

Lue lisää Sjo.fi.