Vastaanotamme kalat satamissa, jalostamme ne tuotantolaitoksissamme ja toimitamme valmiit herkut myyntiyhtiöidemme kautta kauppoihin, hotelleihin ja ravintoloihin.

Suurin osa henkilöstöstämme työskentelee elintarviketuotannossa, myynnissä ja hallinnossa. Työntekijämme toimivat muun muassa liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin, tuotekehityksen, tietotekniikan, laadun, työterveyden ja -turvallisuuden parissa. Yhdessä varmistamme, että tarjoamme aina korkealaatuisia, laadukkaita ja turvallisia tuotteita.

Insulan juuret ovat Norjassa Lofooteilla, jossa yrityksen pääkonttori edelleenkin sijaitsee. Toimintamme on viime vuosina laajentunut yritysostojen kautta voimakkaasti kaikissa Pohjoismaissa. Maayhtiöillämme Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Islannissa on pitkät ja vahvat kalanjalostuksen perinteet. Kaikkien tavoitteena on tuottaa ja toimittaa laatutietoisille pohjoismaalaisille kuluttajille ensiluokkaisia merten herkkuja. Tuotteissamme ja tekemisessämme pitkät pohjoismaiset kalanjalostuksen perinteet yhdistyvät paikallisiin erikoisuuksiin ja osaamiseen.

Uskomme Insulalla kalanjalostuksen tulevaisuuteen Pohjoismaissa. Menestyäksemme ja kasvaaksemme jatkossakin tarvitsemme työntekijöitä, jotka arvostavat laatua ja ahkeraa työntekoa, sekä haluavat olla mukana rakentamassa hyvää ja turvallista työympäristöä. 

Haluatko tietää enemmän yrityksistämme? Käy lukemassa lisää "Yrityksemme"