Tobø Fisk AS on kalanjalostusyritys Finnmarkin Havøysundissa. Sen perustivat vuonna 1997 Tor Bjarne Stabell ja Børge Johansen. Tuotamme vaalean kalan fileetuotteita, kuten turskaa, koljaa ja seitiä. Päätuotteemme on tuore selkäfilee, joka on kalan sisäfilee.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Norjan pohjoisimmalla alueella 71. leveyspiirillä pienessä idyllisessä kalastajakylässä. Se tarjoaa meille ainutlaatuisen sijainnin lähellä puhdasta ja kylmää Jäämerta. Se varmistaa kaloillemme parhaat kasvuolosuhteet ja erityisen laadun.

Olemme keskittyneet kalan käsittelyyn heti, kun saamme sen telakalle. Tämä on ratkaisevan tärkeää sekä laadun että säilyvyyden kannalta. Päivän saalis jalostetaan yleensä samana iltana, mikä antaa asiakkaillemme pidemmän tuotteiden säilyvyyden ja lisäarvoa paremman laadun muodossa. Tuore ja terveellinen raaka-aine kiitollisena saamastaan käsittelystä hemmottelee ja palkitsee gastronomisia ja visuaalisia makuhermoja asiakkaidemme luona ympäri maailmaa.

Havøysundissa tarjoamme turvallisen, monipuolisen ja hyvän työpaikan, jossa haluamme päivittäin tarjota asiakkaillemme hyvää palvelua ja toimittaa heille fantastisia tuotteita. Sesongin aikana työllistämme 80–100 henkilöä ja sesongin ulkopuolella meillä on 15–30 työntekijää. Tämä tekee meistä suuren ja tärkeän yrityksen alueellamme.

Kunnioitamme valtameren luonnonvaroja ja hyödynnämme edelläkävijänä kalat 100 %:sesti. Voimme ylpeänä todeta, että meillä on suuri ja monipuolinen asiakaskunta, joka yhdessä ostaa kaikki kalan osat. Hyvinvointi, turvallisuus ja oikea laatu ovat Tobø Fisk AS:n perusarvoja.

Tobø Fisk AS tuli osaksi Insula-konsernia marraskuussa 2016. Perustajat Tor Bjarne Stabell ja Børge Johansen ovat edelleen avainhenkilöitä Tobø Fiskissä ja Insulan muissa vaalean kalan toiminnoissa.

Yritystunnus NO 977 503 078