Nordic Group AS on meren herkkuja toimittava yritys, joka pitkien perinteiden mukaan palvelee Norjan rannikon tuottajia ja jolla on laaja tyytyväisten asiakkaiden verkosto ympäri maailmaa. Yhtiö myy merellisiä herkkuja vientimarkkinoille ja on perustanut vakaan merenelävien toimittajien verkoston koko Norjan rannikolle. Suurin osa toimittajista on Pohjois-Norjassa.

Yritys perustettiin vuonna 1967 Trondheimiin osuuskuntana, joka hoiti kalatuotteiden vientikauppaa Pohjois-Norjan rannikkoa pitkin sijaitsevilta johtavilta vaaleiden kalojen toimijoilta. Yhtiö sai vuonna 1968 Oddleiv Korsnesin johdolla vientilisenssin Yhdysvaltoihin, missä suurkeittiösektorista tuli välittömästi päämarkkina fileelevyille ja uusille tuotteille. 

Painopiste siirtyi vähitellen suurkeittiö- ja vähittäiskauppatuotteisiin uusien asiakkaiden kanssa Ison-Britannian ja Ranskan markkinoilla Yhdysvaltojen lisäksi.

Uusi tekniikka ja parantunut logistiikka ovat ajan myötä tehneet tuoreiden fileetuotteiden tuotannosta ja myynnistä teollisuudelle kannattavampaa, ja vuonna 2004 Nordic Group aloitti tuoreiden kalatuotteiden myynnin. Siitä lähtien tuoreen kalan ja fileetuotteiden vienti kuningasrapujen lisäksi on ollut päätoiminto samalla kun pakastettujen fileelevyjen vienti on jatkunut.

Nordic Group tuli osaksi Insula-konsernia elokuussa 2017.

Yritystunnus NO 976 578 988