Marenor AB on Pohjoismaiden johtava meren herkkuja valmistava yritys, joka keskittyy erityisesti päivittäistavaraketjun omien tuotemerkkien ja suurkeittiöasiakkaiden tuotteiden tuotantoon. Yrityksellä on tuotantolaitoksia Ruotsin länsirannikolla Kungshamnissa, Lysekilissä ja Varbergissa.

Pohjoismaita ympäröivät merialueet ovat olleet Marenorin liiketoiminnan ydin vuosisatojen ajan. Vuosien kuluessa yritys on muuttunut ja menetelmät ja tuotteet ovat kehittyneet. Mutta perinteet ja käsityöt ovat samat. Ja ennen kaikkea - intohimo herkullisiin meren herkkuihin!

Marenorin yksi perusvaatimus on, että kaikkien tuotteiden on oltava kestävän kalastuksen mukaisilta alueilta pyydettyjä kalalajeja. Turvallisuus, tieto ja huolenpito ovat arvomme. Nämä pitävät sisällään kaiken ympäristöystävällisestä kalastuksesta ja maukkaista tuotteista aina asiakassuhteisiin ja yritysten sosiaaliseen vastuuseen.

Marenorista tuli osa Insula-konsernia syyskuussa 2014 (Marenor AB, aiemmin Domstein Foods AB) ja toukokuussa 2016 (Marenor Varberg, aiemmin Västkustfilé AB).

Yritystunnus SE556430-098501