Lofotprodukt AS myy kalatuotejalosteita, pääosin kalapihvejä ja -pyöryköitä sekä lohta ja kirjolohta savustettuna "Lofoten" ja "Madam Bergen" -brändeillä. Asiakkaina ovat päivittäistavarakaupat ja suurkeittiöasiakkaat Norjassa. Yritys perustettiin vuonna 1994 ja se on tällä hetkellä tuoteryhmässään markkinajohtaja Norjan päivittäistavarakaupan markkinoilla.

Aktiivinen panostus tuotelaatuun, pakkaussuunnitteluun, tuotekehitykseen, myyntityöhön ja myymälöiden tuote-esittelyihin on ollut keskeinen osa kasvuamme. Tavoitteena on olla johtaja merenherkkujen tuoteryhmässä ja haluamme jatkuvasti tarjota kuluttajille tuotekonsepteja ja pakkausratkaisuja, jotka vastaavat muuttuvia tarpeita.

Vuonna 2003 toteutimme laajan brändiuudistuksen, jossa tuotemerkki "Lofot Delicatessen" muutettiin "Lofoten"-brändiksi. Tarkoituksena oli hyödyntää kaloihin ja kalanjalostukseen liittyviä positiivisia arvoja ja mielikuvia, jotka sisältyvät Lofootteihin, sekä selventää tuotevalikoimaamme, laatua ja laajuutta. Syksyllä 2009 Lofotprodukt sai arvostetun Design Effect Grand Prix -palkinnon tämän työn seurauksena.

Lofotprodukt sai vuonna 2013 useita tunnustuksia: NHO (Næringslivets Hovedorganisasjon) nimitti Lofotproduktin vuoden ruoka- ja juomatuottajaksi, Intrafish ja Fiskeribladet Fiskaren vuoden kalanjalostusyritykseksi ja Norjan keliakiayhdistys jakoi tunnustuksen Vuoden gluteeniton yritys. Lofotprodukt voitti vuonna 2014 mainospalkinnot Silverfish, Goldfish ja Vuoden Insight Award -palkinnon "Hold i torsken" -mainoskampanjalla.

Insula-konserni aloitti toimintansa kesäkuussa 2015 Lofotprodukt AS:n perustalle.

Yritystunnus NO 971 141 603