Insula Produksjon AS on tuotantoyhtiö, joka jalostaa mereneläviä raaka-aineista valmistuotteiksi. Tehtaissamme Bergenissä ja Leknesissä on kaikilla pitkät ja hyvät perinteet kalaruokien tuotannosta.

Päätavoitteemme on valmistaa hyviä ja terveellisiä kalaruokia, joita asiakkaamme rakastavat. Ja jatkuvasti kehittää ja kehittyä siten, että houkuttelemme yhä suurempaa yleisöä.

Nykypäivän tuotevalikoimassa on savustettua lohta ja kirjolohta, kalamureketuotteita, kuten kalapihvejä ja -pyöryköitä, kalalaatikoita ja -gratiineja.

Tuotteitamme myydään pääasiassa Norjan vähittäiskaupoille Insulan myyntiyhtiöiden Sjøfrisk AS:n ja Lofotprodukt AS:n kautta. 

Vahvuutemme ovat yritteliäisyys, hyvä asiakaspalvelu ja ammattitaito jokaisessa vaiheessa. Olemme ykköstasoa, kun on kyse uuden tekniikan käytöstä, joka parantaa tuotteidemme tuotannon tehokkuutta ja laatua.

Insula Produksjon AS perustettiin vuoden 2017 lopussa yhdistämällä Lofotprodukt AS (perustettu 1994), Madam Bergen AS (perustettu 1991), Manger Seafood AS (1967), MaxMat AS (perustettu 1984) ja Berggren AS (perustettu 1924).

Insula Produksjon tuli osaksi Insula-konsernia marraskuussa 2017.

Yritystunnus NO 919 694 289