Fiskcentralen AS:n tarina alkoi vuonna 1934, kun Oslon paikalliset kalakauppiaat yhdistivät voimansa saadakseen parempaa tuoretta kalaa. Fiskcentralen perustettiin samana vuonna, ja se sijaitsee edelleen Oslon Fiskehallissa.

Nykyään Fiskcentralen on Insulan merellisten herkkujen tukkumyyjä Oslossa. Täältä saamme päivittäin kaikkialta Norjan rannikoilta pyydettyä tuoretta kalaa ja äyriäisiä, jotka pakataan ja toimitetaan vähittäiskauppoihin, suurkeittiöihin ja Oslon parhaisiin ravintoloihin.

Fiskcentralenin kaupankäynnistä suurin osa on villiä luonnonkalaa lähialueilta. Tämä on mahdollista kalastajien, kalan vastaanottokeskusten ja ostajien kanssa pidettävän päivittäisen yhteydenpidon ansiosta. Tuotteita myydään pääasiassa Insulan myyntiyhtiöiden Lofotprodukt ja Sjøfriskin kautta.

Myymme myös äyriäisiä ympäri vuoden ja tarjoamme mm. laajan ja kiinnostavan valikoiman sushia. Vuonna 2017 avasimme Pohjois-Euroopan tehokkaimman sushi-keittiön keskittyen vahvaan osaamiseen, logistiikkaan ja palveluun.

Tavoitteenamme on toimittaa korkealaatuisia mereneläviä, jotta voimme tarjota yhä enemmän hyviä ja terveellisiä merellisiä herkkuja.

Fiskcentralen omistaa myös varasto- ja logistiikkayrityksen Keco Logistikk AS:n sekä  Andersen Nilsen AS -kalamyymälän.

Fiskcentralen tytäryhtiöineen tuli osaksi Insula-konsernia heinäkuussa 2015.

Yritystunnus NO 811 651 532