Escamar Seafood Oy kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy tuoretta kalaa ja kalajalosteita vähittäiskaupalle ja suurkeittiöille.

Kalanjalostuslaitoksemme sijaitsee Kuopiossa ja tuotannon päätuoteryhmiä ovat lämmin- ja kylmäsavustetut, graavisuolatut ja marinoidut kalatuotteet sekä annospalat ja tuorekala.

Vahvuutemme on, että meillä on erittäin tehokas tuorekalatuotteiden tuotanto, joka varmistaa, että asiakkaamme voivat myydä laadukkaita kalatuotteita myymälöissään joka päivä. Samalla panostamme merkittävästi siihen, että voimme tarjota kuluttajaystävällisiä tuotteita, joista on helppo valmistaa päivän ateriat.

Kuopion Kelloniemen tuotantolaitoksella 86 henkilöä yhdistää se, että jokainen meistä suhtautuu kalaan intohimolla. Me tiedämme, mitä on aito kalanautinto ja olemme valmiita tekemään parhaamme sen eteen, että ammattitaitomme ja osaamisemme välittyy ja maistuu ruokapöydässä.

Helsingissä meillä on hallinto- ja myyntikonttori, jossa on seitsemän työntekijää.

Escamar Seafood Oy:n tarinan voidaan katsoa alkaneen vuonna 1992, silloin nimellä Kuopion Kalatukku Oy. Yritys tuli osaksi Insula-konsernia kesäkuussa 2017 ja nykyinen yrityksen nimi otettiin käyttöön sen jälkeen.

Escamar Seafood Oy on keväällä 2019 lanseerannut uuden kala- ja äyriäistuoteperheen nimeltä SJØ. SJØ-tuotteet sopivat hyvin nykyajan kuluttajatrendiin, joka suosii keveyttä, terveellisyyttä ja vastuullisuutta. Tuotteiden raaka-aineet nousevat puhtaasta vedestä, ja tuotantotapa perustuu eettisyyteen, vastuullisuuteen ja tinkimättömään osaamiseen.

SJØ on lupaus tuotteiden tuoreudesta ja laadusta sekä kunnioituksesta niiden alkuperää kohtaan.

Yritystunnus FI28341528