Conchilia AS on sijoitus- ja omistusyhtiö monissa yrityksissä, jotka valmistavat ja myyvät äyriäisiä, pääasiassa Norjan vähittäiskaupoille ja suurkeittiöille. Päätoiminta liittyy yrityksiin Hitramat AS, Seashell AS ja Åkra Sjømat AS.

Conchilia ja sen tytäryhtiöt tulivat osaksi Insula-konsernia vuonna 2016.

Yritystunnus NO 986 850 562

Tässä muutama yrityksistämme:

Hitramat AS
Hitramatin historia alkoi vuonna 1905 kalakauppias Sivert Fjeldværin kanssa. Siitä lähtien yrityksen toiminnan kantava voima on rakentunut taskurapujen pyyntiin ja tuotantoon.

Nykyään Hitramat on Euroopan suurin toimija taskurapujen käsittelyssä, ja se käsittelee 85 prosenttia Norjan rannikolla pyydetystä saaliista.

Taskuraputuotteitamme löytyy kaikista Norjan ruokakaupoista. Lisäksi noin 40 prosenttia tuotteistamme menee vientiin, ja päämarkkina-alueena on Ranska.

Voimme ylpeinä sanoa, että toimitamme korkealaatuisia tuotteita, että pyydystämme saaliit kestävällä tavalla ja että kehitämme jatkuvasti työpaikkaa, joka on kunnassamme kärkiyritys.

Työntekijämme ovat joustavia ja omistautuneita toimittamaan terveellisiä ja maukkaita tuotteita kuluttajille päivittäin.

Parmesan on kotoisin Italiasta. Samppanja on peräisin Ranskasta. Rapu on kotoisin Hitrasta.

Löydä inspiraatiota ja reseptejä osoitteesta krabbe.no

Seashell AS
Seashell on kalojen ja äyriäisten myynti- ja tuotantoyritys, joka sijaitsee Nordyrøyssä Frøyan kunnassa.

Toimimme pääasiassa hotellien, ravintoloiden ja horeca-palveluiden kanssa kansainvälisesti.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1997 hyödyntämään rannikkovesialueiden uusia lajeja ja olemme elävien kampasimpukoiden myynnissä johtava toimija.

Tärkein voimavaramme on tarjota laadukkaita tuotteita maailman parhaille keittiömestareille.

Vahvuutemme ovat korkealaatuisten raaka-aineiden tuntemus ja ymmärrys siitä, mitä markkinat haluavat.

Meillä on noin kahdeksan kokopäiväistä työntekijää ja olemme tärkeä työnantaja pienessä yhteisössä. Uskomme vahvasti, että luonnonvaraisesti pyydetyillä laatutuotteilla on tulevaisuudessa suuri markkinapotentiaali.

Åkra sjømat AS
Svekra ja Heidi Torsen perustivat Åkra Sjømat AS: n vuonna 1992. Silloin perheyrityksen toiminnan perusta oli rapujen puhdistaminen. Tähän päivään mennessä yrityksessä on käynyt läpi monia muutoksia. Nykyisin meillä on vastaanotto kaloille ja äyriäisille, tehdas rapujen puhdistukseen ja katkarapujen pakkaamiseen ja paikallinen kalamyyntipiste.