Båtsfjordbruket AS on perustettu vuonna 1981, ja päätoimintamme on tuoreiden, vaaleiden kalojen ja kuningasrapujen hankinta rannikkoaluksilta, fileetuotanto ja vaaleiden kalojen varastointi elävinä. 

Båtsfjordbruketilla on pitkät ja ylpeät perinteet tuoreesta kalasta ja merenelävistä. Tästä kiinteistöstä on ostettu kalaa vuodesta 1891 lähtien, ja sininen laitostunnus F-162 tiedetään markkinoilla laatuleimana.

Yrityksellä on kalavastaanottoasema ja fileeointilaitos Båtsfjordissa ja kalavastaanottoasema Vadsøssä. Lisäksi voimme ylpeänä todeta, että olemme yksi maan tärkeimpiä elävän turskan varastoista.

Båtsfjordbruketilla on yhteensä 84 työntekijää, joilla on pitkä kokemus, suuri sitoutuminen ja korkea ammattitaito, ja olemme saavuttaneet keskeisen aseman omalla toimialallamme kalateollisuudessa.

Alusta lähtien olemme olleet paikallinen ja yhteisölle omistautunut yritys, joka toimii vastuullisesti. Meille on ensiarvoisen tärkeää huolehtia sekä kaloista että työntekijöistämme.

Itä-Finnmarkin ulkopuolella kalaa on saatavana ympäri vuoden. Avustamalla kalastajia ja heidän veneitään saamme kaloja fileetuotantoon ympäri vuoden. Näin meillä säilyy vakiintuneet ja kokeneet työntekijät, jotka osaavat käsitellä ja esitellä asiakkaille laadukkaita kaloja.

Koko kalan hyödyntäminen on meille erityinen tavoite, jotta mitään ei mene hukkaan. Ruokahävikki on vähennetty ehdottomaan minimiin, ja kaloista huolehditaan siten, että niiden laatu ei heikkene.

Huolehdimme luonnonvarojen säilymisestä ja kohtelemme niitä kunnioittavasti ja nöyrästi.

Båtsfjordbruketista tuli osa Insula-konsernia marraskuussa 2017.

Yritystunnus NO 929 205 634