Amanda Seafoods A/S valmistaa ja markkinoi laajaa valikoimaa kalatuotteita, joita olemme ylpeinä toimittaneet Amanda ja Dronningen -tuotemerkeillä tanskalaisille vähittäiskaupoille, suurkeittiöille ja teollisuudelle vuodesta 1916 lähtien.

Vuonna 2019 Amanda Seafoods A/S osti tunnetut tuotemerkit Bornholms ja Glyngøre: molemmilla on Tanskan kuninkaallisen hovin tavarantoimittajan titteli ”Leverandør til det Kgl. Danske Hof”.

Tavoitteena on säilyttää ykköspaikka meren antimien toimittajana Tanskassa ja innostaa tanskalaisia ​​syömään paljon enemmän kalaa. Kaikissa tuoteryhmissä on yhdistetty iso motivaatio, uteliaisuus ja kala-ammattilaisten ylpeys parhaiden kala- ja äyriäistuotteiden kanssa. 

Amandan vahvuutena ja kannustimena ovat korkea laatu, innovaatio ja kasvu.

Amanda Seafoodsissa kaikki työntekijät saavat kertoa mielipiteitä, jotka edistävät menestystä. Amanda tarjoaa parhaan työpaikan niille, jotka osaavat ja tahtovat ja joilla on sitkeyttä ja päättäväisyyttä asiakkaan luottamuksen voittamiseksi.

Amanda Seafood A/S tuli osaksi Insula-konsernia tammikuussa 2017. Alkoi uusi ja jännittävä jakso, joka on avannut ovet yhteiseen meren herkkujen parhaat puolet kattavaan arvoketjuun.   

CVR 20007117