Amanda Seafoods on sopinut Orkla Foods Tanska -yhtiön kanssa Glyngøre-tuotemerkin ostosta. Glyngøren oston myötä Amanda Seafoods vahvistaa asemaansa Tanskan merenelävien ykköstoimittajana ja tavoitteena on inspiroida tanskalaisia ​​syömään paljon enemmän kalaa.

Glyngøre on Tanskan tunnetuin silli- ja tonnikalamerkki. Glyngøre-tuotemerkki perustettiin vuonna 1940, ja tuotevalikoima koostuu jalostetuista kaloista sekä vähittäiskaupassa että suurkeittiösektorilla.

- Meillä on odotuksia, kun saamme vakiintuneen tanskalaisen brändin tuotevalikoimaamme. Glyngørella on vahva asema tanskalaisten kuluttajien joukossa ja näemme hyviä mahdollisuuksia rakentaa brändiä innovaatioiden ja tuotekehityksen kautta, sanoo Amanda Seafoodsin toimitusjohtaja Jesper Kold Sørensen.

Amanda Seafoodsissa työskentelemme kovalla motivaatiolla, uteliaisuudella ja ylpeydellä, jotta saamme rakennettua parhaan meren antimien valikoiman kaikissa kategorioissa, selittää Jesper Kold Sørensen ja jatkaa - Glyngøren mukaantulo täydentää tuotevalikoimaamme ja pääsemme mukaan markkinatrendiin ja vastaamme kuluttajien tarpeisiin ja toiveisiin laajasta ja innostavasta merellisten herkkujen tuotteista.

- Meillä on 3 vahvinta ja klassista Tanskan merellisten makujen brändiä: Amanda, Glyngøre ja Bornholms. Yhteensä 286 vuotta ensiluokkaista kalakokemusta vaativille tanskalaisille kalan ystäville. Jokaisella on vahvaa kokemusta ja ainutlaatuista arvoa kuluttajille, mutta yhdessä syntyy entistä vahvempi trio synergiaa, ratkaisuja ja mahdollisuuksia meren antimien ympärillä. Tuskin maltamme odottaa asiakkaiden tapaamisia ja keskusteluita mahdollisuuksista hakea kasvua ja uudenlaista inspiraatiota tuoteryhmään. Näemme trion "merenelävien kotina", joka sekä velvoittaa että inspiroi", sanoo Jesper Kold Sørensen.

Amanda Seafoods tuottaa ja markkinoi laajaa valikoimaa kalaleikkeleitä, joita olemme ylpeänä toimittaneet tanskalaisille vähittäiskaupoille, suurkeittiöasiakkaille ja teollisuudelle tuotemerkeillä Amanda, Dronningen ja Bornholms. Amanda Seafoods perustettiin vuonna 1916 ja se on nyt osa pohjoismaista kalatoimialan konsernia Insulaa.