YK:n Kestävän kehityksen tavoite 3: Terveyttä ja hyvinvointia
Kala ja muut meren herkut lautasella kolme kertaa viikossa antaa hyviä terveysvaikutuksia.
Hyvä terveys lisääntyneiden merenelävien kulutuksen kautta on hyödyllistä sekä yksilöille että koko yhteiskunnalle. Kalan ja muiden merenelävien syöminen kolme kertaa viikossa tarjoaa hyviä terveyshyötyjä.
Haluamme edistää terveellisempien ruokailutottumusten noudattamista terveysviranomaisten ruokavalio-ohjeiden mukaisesti. Insula on sitoutunut kehittämään terveellisiä tuotteita ja ateriaratkaisuja sekä inspiroimaan kuluttajia terveellisempiin elämäntapoihin. Osallistumme aktiivisesti viranomaisten ja elintarviketeollisuuden tutkimus- ja yhteistyöhankkeisiin ravitsemuksen ja terveyden parissa.