Andersen Nilsen AS, tai paremmin tunnettu nimellä Fiskeriet Youngstorget, on yksi Oslon parhaista kalakaupoista. Vetovoimaiselta kalatiskiltä saat korkealaatuisimpia luonnonkaloja ja äyriäisiä lahjakkailta, palveluhenkisiltä ja intohimoisesti työhönsä omistautuneilta työntekijöiltä. Meillä on sekä ruokailutila että kalatiski ainutlaatuisella paikalla Oslon keskustassa. Täällä voit nauttia ravintolassa jotain herkullista tai ottaa parhaat ainesosat kotiin vietäväksi.

Meillä on myös palvelupisteet Oslon Gardermoenin ja Bergenin Fleslandin lentokentillä. Näissä tarjoamme muutamia parhaimpia ruoka-annoksiamme sekä muita lentokentille sopivia meren antimia.

Asiakkaamme ovat 25-80 -vuotiaita henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita laadusta, laajasta valikoimasta ja hyvästä palvelusta. Paikkamme on suosittu ja meille kaikki ovat tervetulleita. Ravintoloissamme tapaat liikemiehiä, perheitä, turisteja ja monia kanta-asiakkaita.

Toiminnan vetureina meillä on rakkaus meren herkkuja kohtaan ja pyrkimys olla yksi Oslon parhaista kalakaupoista. Koemme, että ylpeä velvollisuutemme on turvata ja jakaa tietoa yhdestä Norjan kaikkien aikojen tärkeimmistä raaka-aineista - kaloistamme. Siksi olemme tehneet valinnan, että haluamme tarjota ensisijaisesti pyydettyjä villejä kaloja ja mieluiten siimapyydettynä aina kun se mahdollista. Tiivis yhteistyö tukku- ja tavarantoimittajiemme kanssa tekee sen mahdolliseksi.

Fiskeriet yhdistää ihmisiä ja luo ikimuistoisia ruokailukokemuksia tarjoamalla maailman parhaat raaka-aineet viihtyisässä ja ainutlaatuisessa ympäristössä. Työntekijöillämme on paljoa osaamista ja intohimoa meren herkkuja kohtaan, ja olemme ylpeitä voidessamme jatkaa kalan ja merenelävien pitkää historiaa ja perinteitä Youngstorgetissa.

Fiskeriet liittyi Insula-konserniin heinäkuussa 2015.

Yritystunnus NO 990 246 750