Fiskeriet Sverige AB myy ja markkinoi päivittäistavarakaupalle sekä kuluttajapakattuja tuotteita että laajaa valikoimaa tuorekalaa myymälöiden palvelulinjastoille ja lisäksi suurkeittiöasiakkaille sopivia tuotteita. Tavoitteena on olla tuotemerkin, private label -tuotteiden ja raaka-aineiden valikoiman kautta tunnettu kategoriakapteeni, joka vaikuttaa ja ohjaa merellisten herkkujen kulutusta vastuullisesti.

Haluamme jakaa ja kehittää merellisten herkkujen tietämystä ja osaamista ja tarjota lisäarvoa kuluttajille, asiakkaillemme ja henkilöstöllemme.

Fiskeriet haluaa olla johtamassa ja ohjaamassa kohti kestäviä ruokavalintoja tässä hetkessä, jossa huomion keskiössä ovat maailman hyvinvointi ja ihmisten terveys. Sen vuoksi, että meret ja järvet ovat huolella käytettyinä valtava kestävän kehityksen ja vähäisten ilmastovaikutusten mukainen proteiinin lähde ja lisäksi raaka-aineet ovat herkullisia, hyödyllisiä ja helposti valmistettavia.

Siksi tarjoamme tuoreena, pakasteena, jalostettuna ja valmisruokana kalaa ja äyriäisiä sekä tietoa ja inspiraatiota, jotka tekevät ruokailusta nautinnon. Asiakkaidemme kanssa teemme tiivistä yhteistyötä ja pyrimme ylivertaiseen palveluun.

Fiskeriet Sverige (aiemmin Sjöboden allt i fisk) tuli osaksi Insula-konsernia tammikuussa 2017. Fiskeriet Sverige AB fuusioitiin Lobsters Seafood Sweden AB:n kanssa 2020 ja toimintojen yhdistämisen ja organisaation tehostamisen kautta syntyi yhteinen laajempi tuotevalikoima ja henkilöstö.

Yritystunnus 556549-5727