Fiskeriet Sverige AB myy ja markkinoi päivittäistavarakaupalle sekä kuluttajapakattuja tuotteita että laajaa valikoimaa tuorekalaa myymälöiden palvelulinjastoille. Tavoitteena on olla Ruotsin päivittäistavarakaupassa tuoteryhmän johtava merellisten herkkujen tuotemerkki.

Fiskeriet Sverige AB toimi aikaisemmin nimellä Sjöboden allt i fisk AB, mutta yritys vaihtoi nimensä vuonna 2018. Uuden yrityksen nimissä ensimmäiset tuotteet lanseerattiin Fiskeriet-tuotemerkillä vuonna 2019.

Fiskeriet on asiantuntija, joka auttaa kuluttajaa tekemään oikeita valintoja meren herkkujen suuntaan, ja tuotemerkki edustaa herkullista merellistä ruokaa joka tilanteeseen. Vastuullisuudella, ympäristöllä ja terveydellä on suuri merkitys Fiskerietille. On ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että tuotteemme ovat peräisin kestävistä kalakannoista ja täyttävät korkeimmat laatukriteerit. Lisäksi tuotteidemme valmistus on kestävän kehityksen mukaista ja vaikutukset ympäristölle ovat vähäiset.

Fiskeriet Sverige AB:n tavoitteena on lisätä kuluttajien tietoisuutta meren antimien monipuolisuudesta ja terveellisyydestä. Siksi tarjoamme tuoreena, pakasteena, jalostettuna ja valmisruokana kalaa ja äyriäisiä sekä tietoa ja inspiraatiota, jotka tekevät ruokailusta nautinnon. Asiakkaidemme kanssa teemme tiivistä yhteistyötä ja pyrimme ylivertaiseen palveluun.

Fiskeriet Sverige (aiemmin Sjöboden allt i fisk) tuli osaksi Insula-konsernia tammikuussa 2017.

Yritystunnus 556549-5727